Ми на телебаченні

Як народилась Йолка

Це провал! Як не треба робити!

Публікації

Сучасний 4мм мікронавушник вже у продажу!

Сучасний 4мм мікронавушник вже у продажу!

Наш Інтернет-магазин поспішає сповістити клієнтів радісною новиною, появою на ринку України комплекту мікронавушники Ultra. Він самий мініатюрний серед бездротових мінінаушніков, і унікальний у своєму роді. Він має всього 4 мм, але дає таку якість звучання, яке, ні з чим не порівняти.

Мікронавушники Ультра - це модель VIP. Він порадує вас високою якістю звучання і довговічністю роботи, оскільки володіє масою достоїнств.

Переваги комплекту мікронавушників Ультра

 

У процесі виготовлення використовують комплектуючі високої якості, які гарантують тривалу і злагоджену роботи всього пристрою в цілому.

Микронаушник Ультра має маленькі розміри і зручну капсуловідной форму, завдяки якій, він абсолютно непомітний із зовнішнього боку.

У процесі виготовлення застосовується маса сучасних технологій, завдяки яким пристрій має відмінні технічні параметри і дарує користувачам приголомшливі можливості.

 Технології, що застосовуються під час виготовлення мікронавушників Ультра:

 

1. Безпечний для здоров'я - дарує споживачам безпечність для здоров'я під час використання пристрою. Навушник не взаємодіє з барабанною перетинкою, ніж зберігає слух користувача.

2. Технологія Ideaform захищає тканини вуха користувача від подразнень, завдяки використанню силіконового покриття термоусадки.

3. Завдяки новітній технології досконалий звук мікронаушнік оснащений змінним фільтром, який захищає його від попадання вушної сірки, ніж продовжує життя пристрою.

4. Технологія Енергозбереження забезпечує пристрою енергозберігаючий режим роботи, ніж самим, продовжує термін експлуатації однієї батареї приблизно до 6 години.

5. Використання технології Connect Готовий, а точніше загартованої легованої сталі в тримачі батареї, дарує користувачам звук високої якості, без будь-яких перешкод або писку.

Підсумок

Мікронавушники Ультра - це навушники нового покоління, аналогів яких ви не знайдете на ринку України та країн СНД. Таке вміле поєднання нових і високих технологій в пристрої мініатюрного розміру - робить його найкращою моделлю серед конкурентів.

Опубліковано 02.05.2015
Сподобалось? Добавляйте до себе на
© Спаймаркет
Купівля мікронавушників:
Skype: odessa888
Одеса: +380 (48) 799-75-75, order.odessa@spymarket.com.ua
Київ: +380 (63) 101-99-99, order.kiev@spymarket.com.ua
Інші міста України: +380 (98) 84-188-19, order@spymarket.com.ua
Оренда мікронавушників: +380 (63) 525-90-39, rent@spymarket.com.ua
З питань співпраці: +380 (63) 101-99-99, diler@spymarket.com.ua
Доставка по всій Україні. По Одесі та Києву - кур'єром.
Яндекс.Метрика