Ми на телебаченні

Як народилась Йолка

Це провал! Як не треба робити!

Публікації

Як правильно списувати іспит з допомогою мікронавушника?

Як правильно списувати іспит з допомогою мікронавушника?
   Мікронавушник - це ідеальний пристрій для здачі сесії. Але і їм потрібно вміти користуватися , знати всі маленькі секрети це чудесного пристрою. Ми відкриємо вам декілька хитрощів , як правильно використовувати міні навушники і не бути поміченим викладачем.
    Уявіть собі: йде іспит , в аудиторії - тихо , і тут вам потрібно товаришеві продиктувати питання квитка. Що робити ? Ідеальне рішення - подати якісь сигнали своєму помічникові , попередньо обговорені . Беремо з собою ручку , яка клацає . Нею ми і будемо подавати сигнал. Ваш помічник читає перелік питань , а ви на потрібному місці - клацаєте . Відповідно до цього , він розуміє , яку відповідь повинен вам диктувати . Також можна придумати й інші сигнали: подвійне потьохкування - повтор відповіді на питання , потрійне потьохкування - читати трохи повільніше і т.д. Забули ручку - можна легенько постукайте по мікрофону . Але , пам'ятайте - це ніжне і чуйне пристрій.
     Якщо в аудиторії багато шуму й гамору - то це може зіграти вам на руку , так і виступити проти вас ! Ви - не чуєте голос одного! Що ж робити тоді? Ми відкриємо вам одну хитрість. Посилити звук в навушнику можна способом наближення пристрої до петлі , розміщеної на шиї. Робите нахил голови в ту сторону , де знаходиться мікронаушнік , і дуже добре чуєте товариша . Коли зупинка в приміщенні стабілізується - ви знову зменшуєте звук , вирівнюючи голову , і пишіть дивовижний шедевр.
Існує ще одна маленька хитрість: при великій довжині мікрофона його можна помістити в рукав . Піднімаючи руку , ви шепочете всі запитання в рукав . Але тут потрібно бути обережним , що б не потрапити на очі уважному викладачу.
      Більшість викладачів не обізнані про такий пристрій , як мікронавушники , і про специфіку їх дії. Але є такі , які знають про це ноу -хау. Щоб не потрапити на очі , і не бути запідозреним - необхідно знати ще маленьку хитрість. Можна з собою на залік взяти запасний телефон , який при будь-якій підозрі , легко і з чистою душею віддати викладачеві . Це варто зробити для того , щоб уберегти телефон , відповідальний за зв'язок з навушником і залишити його при вас. І ви не залишитеся обеззброєні на іспиті. Бажаємо вам легких і приємних здач - і ніяких провалів !
  
Сподобалось? Добавляйте до себе на
© Спаймаркет
Купівля мікронавушників:
Skype: odessa888
Одеса: +380 (48) 799-75-75, order.odessa@spymarket.com.ua
Київ: +380 (63) 101-99-99, order.kiev@spymarket.com.ua
Інші міста України: +380 (98) 84-188-19, order@spymarket.com.ua
Оренда мікронавушників: +380 (63) 525-90-39, rent@spymarket.com.ua
З питань співпраці: +380 (63) 101-99-99, diler@spymarket.com.ua
Доставка по всій Україні. По Одесі та Києву - кур'єром.
Яндекс.Метрика