Ми на телебаченні

Як народилась Йолка

Це провал! Як не треба робити!

Публікації

Здаємо усний іспит з допомогою мікронавушників!

Здаємо усний іспит з допомогою мікронавушників!

У період здачі залікової сесії перед студентами, всіма без винятку, постає важливе питання, як її здати, чи не заваливши, і витягнути на стипендію.

Першим способом успішної здачі сміливо можна назвати вивчення матеріалу напам'ять. Але, коли його великий обсяг, а часу дуже мало - зробити все це складно і важко. І дуже легко все переплутати, або просто - забути!

Другим способом складання іспитів є вивчення слабких сторін викладача. Студенти на самій здачі, застосовують усі свої акторські таланти, і починають розігрувати справжній спектакль: пускати сльозу, робити серйозний вираз обличчя або інші. Але, з величезного досвіду, ми скажемо вам просто - це вдається не всім. Для того щоб це провернути, треба бути справжнім щасливчиком!

Третім, і найнадійнішим способом, є здача іспиту за допомогою бездротового мікронаушнік в комплекті з блютус гарнітурою! І не хвилюйтеся, навіть якщо у вас усний залік - це пристрій повністю допоможе вам впоратися з поставленим завданням.

 

Але, постає питання, як правильно використовувати міні навушник під час усного іспиту!

 

Як показує досвід, у більшості випадків, за допомогою мікронавушника усний залік здати ще простіше, як письмовий. Питання не потрібно тихенько нашіптувати своєму помічникові, він все почує сам, коли ви оголосите номер квитка викладачу. Під час підготовки, вам не потрібно писати багато тексту, цілком достатньо написати головні тези за матеріалом. А коли викладач задасть додаткові питання, не бійтеся і тут міні навушники вам допоможуть. Ваш помічник, також як і ви, почує все, що запитає викладач, і зможе вам продиктувати необхідну відповідь.

Самим головним правилом вашого успіху і відмінною здачі стане те, щоб не йти на іспит взагалі нульовим. Потрібно хоч трішки орієнтуватися в предметі і знати головні аспекти предмета. Також, дамо вам хороший рада, вибирайте розумного помічника, так як іноді буває мало часу знайти матеріал, його потрібно просто знати!

Купувати мікронавушники дешево високої якості і з довгою гарантій ви завжди можете за допомогою нашого Інтернет-магазину! Враховуйте всі наші поради і здавайте екзамени і заліки тільки на відмінні оцінки!

Сподобалось? Добавляйте до себе на
© Спаймаркет
Купівля мікронавушників:
Skype: odessa888
Одеса: +380 (48) 799-75-75, order.odessa@spymarket.com.ua
Київ: +380 (63) 101-99-99, order.kiev@spymarket.com.ua
Інші міста України: +380 (98) 84-188-19, order@spymarket.com.ua
Оренда мікронавушників: +380 (63) 525-90-39, rent@spymarket.com.ua
З питань співпраці: +380 (63) 101-99-99, diler@spymarket.com.ua
Доставка по всій Україні. По Одесі та Києву - кур'єром.
Яндекс.Метрика