Ми на телебаченні

Як народилась Йолка

Це провал! Як не треба робити!

Публікації

Спецтехніка з кінофільмів - виконати будь-яке завдання!

Спецтехніка з кінофільмів - виконати будь-яке завдання!

Робота спецагентів із кінофільму «Місія нездійсненна» і команди з кінофільму «11 друзів Оушена» між собою дуже схожа. Щоб виконувати поставлені перед ними завдання, агентам і злодіям необхідна оперативна і злагоджена робота всієї команди, яку їм забезпечують сучасні пристрої, такі як: бездротові мікронавушники, потужні комп'ютери з супер програмами, «розумні планшети», які відтворюють програвачі та інша унікальна техніка.

Бездротові мікронавушники - завжди на зв'язку!

Як команда Оушена, так і Ітан Хант зі своїми колегами застосовують мікронавушники з блютус гарнітурою. Це мегакорисних і життєво необхідне пристрій, без якого не можлива була б робота жодного спецагента. Бути завжди на зв'язку, чути підказки колег - головна частина будь-якого завдання. Микронаушники абсолютно непомітні з зовнішньої сторони і дуже зручні у використанні. Це пристрій гарантує звучання найвищої якості, і відсутність будь-яких перешкод або проблем в процесі їх експлуатації. Купити мікронавушники і відчути себе супер агентом може кожен, так як вони надані для масового використання.

Супер техніка і гаджети спецагентів!

 

 «Голосовий імітатор буде готовий тільки через тридцять секунд»

Для виконання завдання агентами іноді просто необхідно бути в ролі інших людей. Це їм допомагають зробити голосовий імітатор, завдяки якому записується голос людини, обробляється і відтворюється іншою людиною, «особа» - одягає маску, яку неможливо відрізнити від справжньої людини і т.д. Ці та інші пристрої, які допомагають змінити зовнішність і голос - вигадка авторів фільму, тому звичайним людям їх придбати не під силу.

«У нас є така техніка!»

Це - і відеозаписів окуляри, таскануюча лінза, і світив фаєр і клейчастие рукавички, і планшети, і ноутбуки, оснащені суперпотужними програмами. Техніка, яку використовують агенти дуже потужна і прогресивна. В основному в продажу ви її не знайдете, крім записуючих очок і сканерів сітківки ока, так як вона - або вигадка авторів, або строго засекречена.

Сподобалось? Добавляйте до себе на
© Спаймаркет
Купівля мікронавушників:
Skype: odessa888
Одеса: +380 (48) 799-75-75, order.odessa@spymarket.com.ua
Київ: +380 (63) 101-99-99, order.kiev@spymarket.com.ua
Інші міста України: +380 (98) 84-188-19, order@spymarket.com.ua
Оренда мікронавушників: +380 (63) 525-90-39, rent@spymarket.com.ua
З питань співпраці: +380 (63) 101-99-99, diler@spymarket.com.ua
Доставка по всій Україні. По Одесі та Києву - кур'єром.
Яндекс.Метрика