Ми на телебаченні

Як народилась Йолка

Це провал! Як не треба робити!

Публікації

Блютус гарнітура з вивідним мікрофоном або гарнітура з підсилювачем заводського мікрофона? Що вибрати?

Блютус гарнітура з вивідним мікрофоном або гарнітура з підсилювачем заводського мікрофона? Що вибрати?

Про користь бездротового мікронаушніка на усних співбесідах, іспитах і заліках, важко сперечатися. Це справжня знахідка для розумних і винахідливих студентів! Але варто пам'ятати, що навушник не буде працювати без якісної блютуз гарнітури. У певних колах користувачів мікронавушників ходить міф, що гарнітура з вивідним мікрофоном має кращу якість роботи і дальність уловлювання звуку. Це міф - не є правдою. Ми зараз вам це доведемо.

Наша компанія провела порівняльний аналіз цих двох гарнітур і прийшла до деяких умовиводів.

Переваги гарнітури з вбудованим підсилювачем заводського мікрофона:


Гарнітура з вбудованим мікрофоном має гарний зовнішній вигляд і компактну форму. Провід, що з'єднують мікрофон і гарнітуру, а також сам мікрофон, захований всередину. Гарнітура оснащена мікрофоном підвищеної чутливості, тому вловлює звук не так на відстані 20 сантиметрів, як думають багато хто, а на відстані від 2 до 4 метрам. Завдяки літієво-полімерному акумулятору, батарея працює приблизно близько 8 годин.

Недоліки Гарнітури з вивідним мікрофоном:


Гарнітура з вивідним мікрофоном назовні також має прекрасне уловлювання звуку. Вона оснащена літієво-полімерним акумулятором, завдяки якому система працює близько 8 годиною. Гарнітура має безліч проводів, і в місцях з'єднання з вивідним мікрофоном часто ламається. Це може трапитися в самий невідповідний момент, і ви провалите іспит.

ВИСНОВКИ:

Тому, досліджуючи гарнітури, ми можемо сміливо сказати, що в процесі експлуатації більш надійною є гарнітура з вбудованим мікрофоном. У нашому Інтернет- магазині представлені комплекти блютуз гарнітури з вбудованим мікрофоном, такі як: Студент +, Шпигун Еліт і Преміум Еліт.

На нашому сайті купити мікронавушники високої якості дуже просто - заходьте і замовляйте! І ваша удача буде в ваших руках!

Сподобалось? Добавляйте до себе на
© Спаймаркет
Купівля мікронавушників:
Skype: odessa888
Одеса: +380 (48) 799-75-75, order.odessa@spymarket.com.ua
Київ: +380 (63) 101-99-99, order.kiev@spymarket.com.ua
Інші міста України: +380 (98) 84-188-19, order@spymarket.com.ua
Оренда мікронавушників: +380 (63) 525-90-39, rent@spymarket.com.ua
З питань співпраці: +380 (63) 101-99-99, diler@spymarket.com.ua
Доставка по всій Україні. По Одесі та Києву - кур'єром.
Яндекс.Метрика