Ми на телебаченні

Як народилась Йолка

Це провал! Як не треба робити!

Публікації

Аналізатор карт і мікронавушник - ваша формула успіху.

Аналізатор карт і мікронавушник - ваша формула успіху.

Хочете грати в покер і при цьому - завжди вигравати? Якщо ви завзятий картяр, то прекрасно розумієте - який це адреналін в крові і які великі гроші! За весь час існування азартних ігор, люди придумували різні способи і методи шахрайства.

На сьогоднішній день, формулою вдалої гри в покер та отримання величезного виграшу, є використання аналізатора карт в комплекті з бездротовими мікронаушнік. Хто придумав цю схему, і вперше застосував її в грі, залишається таємницею, але те, що вона працює безвідмовно - ми даємо вам гарантію. Розповімо головні аспекти та принципи роботи цих дивних пристроїв.

ЩО ПОТРІБНО ДЛЯ ГРИ?

 

Для гри потрібно використовувати тільки мічені карти. Із зовнішнього боку нічого не помітно, звичайна це колода, чи ні. Із зовнішнього боку на кожну карту нанесено штрих код, за допомогою якого відбувається ідентифікація і розпізнавання в аналізаторі карт.

Варто відзначити, що потрібно використовувати мобільний телефон, оснащений відеокамерою. За допомогою такої техніки записується здача карт всім гравцям, тобто, що кому попало, і передається на аналізатор. Це пристрій із зовнішнього боку дуже нагадує мобільний телефон, який можна помістити в кишеню, і він не буде помітний сторонньому оку.

Сигнал від аналізатора передається на блютус гарнітуру. Вона має вигляд петлі, розміщеної на шиї, де знаходиться вбудована антена і мікрофон. Інтерфейс гарнітури використовує блютус модуль - дуже зручно і просто для користувача. За допомогою телефону та гарнітури, сигнал передається на мікронавушник. Хто не знає, що це таке, проведемо маленький екскурс! Це техніка має компактні розміри і зручну форму, легко поміщається в вушну раковину і передає інформацію в прекрасному звучанні користувачеві.

Купити мікронавушник, ціна якого - прийнятна, кожен бажаючий може за допомогою нашого Інтернет-магазину! Використовуйте під час гри в покер аналізатор і мікронавушники - і отримуйте великі гроші!

Сподобалось? Добавляйте до себе на
© Спаймаркет
Купівля мікронавушників:
Skype: odessa888
Одеса: +380 (48) 799-75-75, order.odessa@spymarket.com.ua
Київ: +380 (63) 101-99-99, order.kiev@spymarket.com.ua
Інші міста України: +380 (98) 84-188-19, order@spymarket.com.ua
Оренда мікронавушників: +380 (63) 525-90-39, rent@spymarket.com.ua
З питань співпраці: +380 (63) 101-99-99, diler@spymarket.com.ua
Доставка по всій Україні. По Одесі та Києву - кур'єром.
Яндекс.Метрика