Ми на телебаченні

Як народилась Йолка

Це провал! Як не треба робити!

Публікації

Як скласти зовнішнє незалежне тестування з математики на гарні оцінки?

Як скласти зовнішнє незалежне тестування з математики на гарні оцінки?
Це питання не дає спати кожному учневі, який закінчує школу, після якої, хоче вступити в бажану академію або університет. Для чого ж придумали зовнішнє незалежне тестування? Для того, щоб точно визначити рівень знань випускника, а також зможе він стати абітурієнтом певного ВНЗ. Так як це - комплексний іспит, за результатами якого надходять до вищих навчальних закладів, тому на ньому і складно списати. 
Питання, як же здати це тестування з математики на п'ятірку, дуже важливий для більшості учнів? Ось короткий перелік можливих варіантів успішної здачі тестування.
Перший - придбати сертифікат. Імовірність успіху не більше 2%. В інтернеті ви можете знайти інформацію про підроблених атестатах. Будьте обережні, щоб не попастися в лапи шахраїв. Пам'ятайте, що сертифікат - документ важливий і сильно контрольований відповідними органами. Він настільки ретельно перевіряється, аж до того, що піднімаються виконувані роботи. Тому, подумайте, чи варто ризикувати? Може, на вас просто хочуть заробити гроші? 
Другий - використання шпаргалок. Імовірність успіху не більше 30%. Цей древній спосіб використовували наші батьки і прабатьки. Але тут потрібно вміти експлуатувати шпаргалки. Пронести їх потрібно непомітно, що дуже складно. А дістати так, щоб вчитель не побачив, а ще встигнути її прочитати і списати - взагалі, суцільне майстерність. Тому не коштувати сподіватися на величезний успіх. Варто також пам'ятати, що якщо вас засекут за списуванням зі шпаргалок, то результати тестування взагалі можуть бути анульовані. Також, на підказки друзів не варто сподіватися, в такій справі - «кожен за себе». 
Третій - купувати мікронавушник. Імовірність успіху практично 100%. Це новий пристрій вже допомогло багатьом випускникам написати важкі завдання з математики. Але тут необхідно навчиться ним користуватися і правильно експлуатувати. Тоді ви точно здасте на п'ятірку. Вставили маленький навушник у вухо, з'єдналися з співрозмовником, тихенько продиктували завдання - і пишіть відповідь. Дивно просто і легко! 
Сподобалось? Добавляйте до себе на
© Спаймаркет
Купівля мікронавушників:
Skype: odessa888
Одеса: +380 (48) 799-75-75, order.odessa@spymarket.com.ua
Київ: +380 (63) 101-99-99, order.kiev@spymarket.com.ua
Інші міста України: +380 (98) 84-188-19, order@spymarket.com.ua
Оренда мікронавушників: +380 (63) 525-90-39, rent@spymarket.com.ua
З питань співпраці: +380 (63) 101-99-99, diler@spymarket.com.ua
Доставка по всій Україні. По Одесі та Києву - кур'єром.
Яндекс.Метрика