Ми на телебаченні

Як народилась Йолка

Це провал! Як не треба робити!

Публікації

Як піти у плавання з допомогою мікронавушника?

Як піти у плавання з допомогою мікронавушника?
Бездротові мікронавушники мають велику популярність не тільки для складання іспиту, а й для проходження співбесіди.
            Давайте розглянемо їх роботу на прикладі співбесіди на посаду моряків далекого плавання, професії яких, вважаються найскладнішими і багатофакторними. Працівники крюїнгових компаній дуже строго і педантично підбирають працівників на судно, з найрізноманітніших критеріям, оскільки від їхнього вибору залежить життя багатьох людей і злагоджена атмосфера на кораблі.

ОБОВ'ЯЗКОВІ УМОВИ БУДЬ СПІВБЕСІДИ У крюїнгових компаній:

            Першою обов'язковою умовою є володіння спеціальних навичок, знанням обсягу робіт, термінологією, яку використовують на кораблі. Дуже важливо знати ці нюанси, тому що від цього буде залежати робота всієї команди і судна в цілому.
            Другим, не менш обов'язковим, умовою є вчинення володіння іноземною міжнародною мовою. Представники крюрінговой компанії часто проводять співбесіди англійською. Тому, розмовна мова, ідеальна лексика - навіть не обговорюється. Крім того, потрібно знати ще й специфічну морську англійську мову, яка використовується в роботі часто-густо.
            Так як ці критерії дуже суворі, тому часто для вдалого проходження на бажану посаду без допомоги мікронавушників в комплекті з блютус гарнітурою - ніяк не обійтися. Розміщуючи мініатюрний пристрій у вухо, вам забезпечений зв'язок і чистота звуку високої якості. А за допомогою телефону та гарнітури ви маєте можливість зв'язатися і отримувати інформацію від помічника. Комплект мікронавушників настільки продуманий, що в його експлуатації вас ніхто і ніколи не викриє. Цей пристрій можна використовувати і для першого етапу влаштування на роботу - письмових тестів, і для другого - усної співбесіди.
            Купити мікронавушник це справа проста, складним в цьому етапі є хороший помічник. Найкраще взяти в помічники досвідченого моряка, тоді дорога на борт буде для вас відкрита.
            Використовуємо мікронавушники, ціна яких, цілком прийнятна, і виконуємо свої заповітні бажання!
Сподобалось? Добавляйте до себе на
© Спаймаркет
Купівля мікронавушників:
Skype: odessa888
Одеса: +380 (48) 799-75-75, order.odessa@spymarket.com.ua
Київ: +380 (63) 101-99-99, order.kiev@spymarket.com.ua
Інші міста України: +380 (98) 84-188-19, order@spymarket.com.ua
Оренда мікронавушників: +380 (63) 525-90-39, rent@spymarket.com.ua
З питань співпраці: +380 (63) 101-99-99, diler@spymarket.com.ua
Доставка по всій Україні. По Одесі та Києву - кур'єром.
Яндекс.Метрика