Ми на телебаченні

Як народилась Йолка

Це провал! Як не треба робити!

Публікації

Spymarket.com.ua став членом АПТІІ

Spymarket.com.ua став членом АПТІІ
Spymarket.com.ua став членом АПТІІ вступив в Асоціацію передових технологій і інновацій у сфері комунікацій і бездротових систем України
Ще в травні 2013 року Spymarket.com.ua вступив в Асоціацію передових технологій і інновацій у сфері комунікацій і бездротових систем України .
Що ж це все може означати?
Нашій компанії дуже важливо , щоб з кожним новим роком продукція , яку ми виготовляємо , удосконалилася , ставала все більш якісної і найголовніше була не шкідлива людському здоров'ю. Ми поставили перед собою завдання допомогти розвинути даний напрямок , щоб у майбутньому воно служило тільки на благо людству , з цієї причини керівництво вирішило надати все для допомоги в розвитку комунікацій і бездротових систем . Унаслідок зацікавленості у вдосконаленні якості продукції , яку ми реалізуємо на нашому сайті, ми намагаємося регулярно збирати всі статистичні дані , що стосуються реалізації нашого товару . Також ми намагаємося часто проводити опитування , щоб мати , так би мовити зворотний зв'язок і після направляти ці дані в Асоціацію передових технологій та інновацій , яка перебуває у сфері КБС України для того щоб провести подальшу обробку даних і після зробити аналіз . Далі такі дані можуть бути використані для того щоб створити абсолютно нове покоління бездротових мікронавушників , які зможуть виконувати не тільки сьогоднішні функції , але і щось зовсім інше від сьогоднішнього часу. І це буде стосуватися всього і технічних характеристик , на кшталт: розмір , якість звуку або потужність сигналу; і зовнішніх характеристик : колірне рішення , дизайн і т.д.
Присутність нас в Асоціації передових технологій і інновацій у сфері комунікацій і бездротових систем України , перш за все , має на увазі серйозний контроль над нами з боку Асоціації . З цієї причини купуючи продукт , який був створений нами , ви зможете бути на 100 % бути впевненими в якості і безпеки такого товару .
Сподобалось? Добавляйте до себе на
© Спаймаркет
Купівля мікронавушників:
Skype: odessa888
Одеса: +380 (48) 799-75-75, order.odessa@spymarket.com.ua
Київ: +380 (63) 101-99-99, order.kiev@spymarket.com.ua
Інші міста України: +380 (98) 84-188-19, order@spymarket.com.ua
Оренда мікронавушників: +380 (63) 525-90-39, rent@spymarket.com.ua
З питань співпраці: +380 (63) 101-99-99, diler@spymarket.com.ua
Доставка по всій Україні. По Одесі та Києву - кур'єром.
Яндекс.Метрика