Ми на телебаченні

Як народилась Йолка

Це провал! Як не треба робити!

Публікації

Що робити якщо в мікронаушнік чутно радіо чи інші перешкоди?

Що робити якщо в мікронаушнік чутно радіо чи інші перешкоди?
Кожен сучасний студент двадцять першого сторіччя чув про таких пристроях, як бездротові мікронавушники. А більшість з них, взагалі не тільки один раз застосовували їх у роботі, а й на повну котушку експлуатують це ноу-хау вже тривалий час.
Якщо ви є щасливим власником цього дивного пристрою, то ви точно знаєте, що перешкоди можуть бути, але в цьому немає нічого страшного.
Детальніше про роботу мікронаушнік і про те звідки виникають перешкоди!

Розглядаючи процес роботи всього механізму в цілому, стає зрозуміло, чому можливо на задньому фоні у вигляді перешкод почути радіопрограму або сусіда по гуртожитку. Індуктивна петля, так звана антена, вставлена в блютус гарнітуру, за допомогою якої передається сигнал на навушник. Вона передає сигнал на відстань 30-40 сантиметрів. А мікронаушнік приймає ці сигнали. Але якщо поряд знаходиться інший джерело сигналу мікронаушнік буде сприймати і його. Однак сигнал вашої петлі він буде транслювати в мікронаушнік голосно, а перешкоди тихо, у фоновому режимі. Цим і пояснюється, чому можливо слухати невеликі перешкоди.
Що ж робити, якщо ви їх почуєте перешкоди у вусі. По-перше, не панікувати. Помічника, який диктує матеріал, ви будете прекрасно чути, а перешкоди - це всього лише задній фон, який ніколи його не затьмарить. По-друге, постаратися позбавиться від перешкоди. Якщо це - сусід поруч, то переміститься подалі від нього. Сусідів, що використовують міні навушники добре чути на відстані 20см, всі хто знаходиться далі - все тихіше й слабкіше. Якщо ця перешкода - зварювальний апарат або працюючий двигун, то потрібно, по можливості, подалі відійти від них.
Незважаючи на той факт, які мікронавушники ви придбаєте, дорогі або дешеві, якої марки або виробника - перешкоди можуть і зустрічаються в будь-яких моделях. Також, варто пам'ятати, що гарантія та якість пристрою на кількість перешкод ніяк не впливає.
Купити мікронавушники - це завжди правильний вибір!
Легких вам іспитів!
Сподобалось? Добавляйте до себе на
© Спаймаркет
Купівля мікронавушників:
Skype: odessa888
Одеса: +380 (48) 799-75-75, order.odessa@spymarket.com.ua
Київ: +380 (63) 101-99-99, order.kiev@spymarket.com.ua
Інші міста України: +380 (98) 84-188-19, order@spymarket.com.ua
Оренда мікронавушників: +380 (63) 525-90-39, rent@spymarket.com.ua
З питань співпраці: +380 (63) 101-99-99, diler@spymarket.com.ua
Доставка по всій Україні. По Одесі та Києву - кур'єром.
Яндекс.Метрика