Ми на телебаченні

Як народилась Йолка

Це провал! Як не треба робити!

Публікації

Мікронавушники в кредит - дуже вигідно і надзвичайно просто!

Мікронавушники в кредит - дуже вигідно і надзвичайно просто!

Здійснювати покупки по Інтернету і в кредит - дуже швидко і легко. Ось і наша компанія пропонує таку можливість своїм клієнтам.

  1. 1.     Як купити мікронавушник в кредит?

 

Дуже легко і просто! Заходимо на Інтернет-сторінку нашої компанії, вибираємо сподобався комплект бездротових мікронавушників, натискаємо кнопочку «Купити в кредит», а потім, невеликий і в основному недовгий документальний процес. Оформляємо анкету, уточнюючи її деталі в телефонному режимі з банківським працівником, в деяких випадках необхідно підписати документи, які вам пришлють поштою, обговорюємо замовлення з менеджером магазину, і чекаємо бажані мікронавушники на своєму поштовому відділенні.

У більшості банків головною умовою є вік від 21 року до 70 років, і наявність документів: паспорта та ІПН.

  1. 2.     Які існують способи отримання мікронавушників в кредит?

 

Перший вид кредиту - «Кредит на 2 роки».

Споживачі можуть оформити кредит на мікронавушники на строк до двох років в таких банках, як: ПАТ «ПУМБ», ПАТ «Банк Михайлівський», ПАТ «ОТП Банк», ПАТ «АЛЬФА-БАНК». Умови та відсотки кредиту залежать від банку, де ви будете його брати. Споживач, під час замовлення товару, в меню «Купити в кредит» заповнює всю необхідну інформацію. Гасити кредит можна за допомогою терміналів або відділень банку по всій території України.

Другий вид кредиту - «Просто з кредитною карткою».

У сучасному світі, кожен, або майже кожен, людина має свою кредитну карту, імітовану улюбленим банком. У даній ситуації ви можете нею також скористатися. Зняти готівку кошти, і, відповідно до тарифів вашого банку, платити щомісячний платіж за мікронавушники. Завдяки такому способу, споживачі звільнені від оформлення будь-яких документів.

  1. 3.     Який комплект мікронавушників купити?

 

Тут, звичайно, споживач вирішує для себе сам. Але, переваги, які ви маєте з можливістю покупки в кредит - просто незаперечні. Ви можете дозволити собі дорогі мікронавушники високого класу, без шкоди своєму бюджету, так як будете платити невеликими і доступними платежами. Чим краще дорогий комплект, ніж дешевий? Розглянемо порівняльну характеристику таких комплектів, як «Шпигун» та «Студент». У першому комплекті навушник має самі мініатюрні розміри - 6 мм і вагу - 0,8 м «Студент» має такі параметри: 10 мм і 1,2 м Оскільки перший навушник має менші параметри, то він зручніше поміщається у вусі і менш помітний, ніж другий. Комплект «Шпигун» дорожче, ніж «Студент», так як за якістю звучання, відтворення звуку, гучності та інших параметрах він набагато його перевершує. Тому, краще придбати пристрій трохи дорожче, але з кращими технічними параметрами.

Мікронавушник в кредит - немає нічого простіше і вигідніше разом з нами!

Сподобалось? Добавляйте до себе на
© Спаймаркет
Купівля мікронавушників:
Skype: odessa888
Одеса: +380 (48) 799-75-75, order.odessa@spymarket.com.ua
Київ: +380 (63) 101-99-99, order.kiev@spymarket.com.ua
Інші міста України: +380 (98) 84-188-19, order@spymarket.com.ua
Оренда мікронавушників: +380 (63) 525-90-39, rent@spymarket.com.ua
З питань співпраці: +380 (63) 101-99-99, diler@spymarket.com.ua
Доставка по всій Україні. По Одесі та Києву - кур'єром.
Яндекс.Метрика