Ми на телебаченні

Як народилась Йолка

Це провал! Як не треба робити!

Публікації

Як здати на відмінно зовнішнє незалежне тестування?

Як здати на відмінно зовнішнє незалежне тестування?
Хто придумав цей складніше тестування? Багато питань і предметів, чужі вчителі. Складно здати! Ви згодні зі мною? 
Це теж було моє перше думку. Але зараз, я так не думаю. Хочу з вами поділитися досвідом успішної здачі тестування, і як непомітно на ньому списати. Розповім вам маленькі секрети і «хитрощі» вдалого списування, на кого покластися і на що розраховувати. 
Я не збирався нічого вчити. Після школи підробляв, тому в мене не було ні часу, ні бажання. Але при цьому, школу як то треба було закінчити, і маму не хотілося розчаровувати. Тому, єдиний варіант - вдало списати. Але як це зробити, щоб не потрапити на очі вчителям? Всім відомо, якщо тебе звинувачувати в списуванні, результати тестування відразу ж анулюються. Тому, списати потрібно було: вміло і зовсім непомітно. 
Шпаргалки - давно перевірений спосіб. 
Думаю, діяти потрібно напевно. Тому у нас були довгі тренування. Взяв кращого друга, який виконував роль вчителя, і почали пробувати. Тільки спробую вийняти «шпору», зразу «вчитель» засікав і викривав. Легко попастися - не варіант. 
Мобільник - кращий друг! 
Ну, думаю, новітні технології - точно допоможуть. Пишу одному смс, відправляю і отримую відповідь. І все - «справа в капелюсі!». Але не все так легко, як здалося на перший погляд. Друзі, які складали тестування у минулому році, відкрили нам очі. Виявляється мобільні телефони - забирали. Але якщо ви примудрилися його пронести на іспит, то тут таких умільців чекав сюрприз! Повністю блокувався сигнал. І ваше смс сумно чекало в телефоні. 
Думав про ICQ - засекут. Тренувався на Ipod, але його розміри занадто великі і дуже помітно на столі. Фотоапарат - прекрасний варіант, сфотографував питання і виходиш в туалет. Але тут завдання, екзаменатор може супроводжувати учня. І план з фотоапаратом - геть, тріщить по швах! 
Ця техніка, призначена для прихованої зв'язку, відразу зацікавила мене. Прочитавши відгуки про цей пристрій, взагалі залишився - задоволеним. Розглянув асортиментний ряд, з'ясував які навушники - кращі, які - надійніше, які - могутніше, а які - дешевше. 
Наступного дня, разом з другом поїхали в магазин, де нам послідовно пояснили, що як робити. Але мені здалося, що цього мало, і ми вирішили протестувати пристрій на собі. Мій друг і я були в шоці. Із зовнішнього боку нічого не видно і не чутно. Ось він - оптимальний варіант! Ми домовилися про оренду, оплатили і взяли це чудове пристрій з собою. 
Але, варто пам'ятати деякі нюанси використання цього пристрою. 
По-перше, якщо ви знаєте всього на трійку, не прагніть скласти іспит краще відмінників. Легко попастися. 
По-друге, трохи акторської майстерності. Не заходьте в аудиторію надто впевнено, або навпаки, весь у сумнівах і, з такими очима, ніби вас зараз викриють. 
По-третє, вивчіть і придумайте сигнали, щоб зайвий раз не говорити вголос, і не бути запідозреним. Подвійне клацання ручкою - «Так», одинарне - «ні» і т.д. 
Ось так я здав іспит на свою четвірку, мама - була задоволена і я теж не ображений.
Сподобалось? Добавляйте до себе на
© Спаймаркет
Купівля мікронавушників:
Skype: odessa888
Одеса: +380 (48) 799-75-75, order.odessa@spymarket.com.ua
Київ: +380 (63) 101-99-99, order.kiev@spymarket.com.ua
Інші міста України: +380 (98) 84-188-19, order@spymarket.com.ua
Оренда мікронавушників: +380 (63) 525-90-39, rent@spymarket.com.ua
З питань співпраці: +380 (63) 101-99-99, diler@spymarket.com.ua
Доставка по всій Україні. По Одесі та Києву - кур'єром.
Яндекс.Метрика