Ми на телебаченні

Як народилась Йолка

Це провал! Як не треба робити!

Публікації

Мікронавушник і Айфон

Мікронавушник і Айфон

У нинішній час - в епоху високих технологій і цікавих новинок, людей уже нічим не здивуєш. Тому, про таке ноу-хау, як міні навушники, відомо багатьом людям в певних колах. З цим пристроєм здача сесії буде легкою та швидкою, а студентське життя - цікавою та веселою. Завдяки цій техніці, студентська молодь має масу вільного часу, який вони раніше витрачали на вивчення нудного матеріалу, і яке можуть ефективно для себе використовувати: займатися саморозвитком, кар'єрою і роботою, відпочивати в компанії друзів і т.д.

Мікранаушнікі України пропонує, як придбати, так і орендувати. Цей пристрій працює за простим принципом: за допомогою блютуз гарнітури і мобільного телефону, сигнал передається від диктофона або помічника до користувача навушником, і навпаки.

ЧИ ПРАЦЮЄ МІКРОНАВУШНИК З АЙФОНОМ?

Якщо вас цікавить, яку вибрати модель телефону і чи підходять айфони до міні навушників, то ми відповімо дуже лаконічно. Мобільник повинен мати можливість з'єднаються з іншим пристроєм за допомогою Bluetooth. Iphone її має, і прекрасно справляється з цим завданням. Наші мікронавушники оснащені якісною блютус гарнітурою, яка підходить до айфона різних моделей і виробників. Включивши Bluetooth і вибравши пристрій, до якого потрібно приєднатися, користувач забезпечений прекрасним звучанням і відсутністю будь-яких перешкод та інше. Радіус дії устаткування - 10 метрів.

Якщо ви власник сучасного Iphone, то маєте можливість купувати наші мікронавушники, ціна яких - прийнятна, і легко користуватися ними під час здачі сесії, відкритої конференції, або виступу на публіці. А ми, в свою чергу, даємо довгу гарантію на цей пристрій.

Хороших сесій і прекрасних відміток!


Сподобалось? Добавляйте до себе на
© Спаймаркет
Купівля мікронавушників:
Skype: odessa888
Одеса: +380 (48) 799-75-75, order.odessa@spymarket.com.ua
Київ: +380 (63) 101-99-99, order.kiev@spymarket.com.ua
Інші міста України: +380 (98) 84-188-19, order@spymarket.com.ua
Оренда мікронавушників: +380 (63) 525-90-39, rent@spymarket.com.ua
З питань співпраці: +380 (63) 101-99-99, diler@spymarket.com.ua
Доставка по всій Україні. По Одесі та Києву - кур'єром.
Яндекс.Метрика