Ми на телебаченні

Як народилась Йолка

Це провал! Як не треба робити!

Публікації

Як замінити волосінь в мікронавушнику?

Як замінити волосінь в мікронавушнику?

Бездротові мікронавушники - незамінний пристрій під час здачі іспитів. Але часом, під час неправильної експлуатації навушника, можна обірвати волосінь. Як правило, це виникає тоді, коли дуже сильно її смикають.

Виймає мікронаушник!

Якщо у вас волосінь в руках, а мікронаушнік в вусі - не хвилюйтеся! Вилучити пристрій можна за допомогою пінцета! Робимо цю процедуру акуратно, щоб не пошкодити мініатюрні мікросхеми пристрою. Поламаний мікронаушнік можна віднести до фахівців для усунення несправностей, а можна все зробити самому. Для цього ми зняли короткий ролик, який наочно продемонструє, як робити все самостійно, з метою економії вашого бюджету!

 Міняємо волосінь самі!


Першим етапом буде усунення всіх залишків старої волосіні. Обрізаємо залишився кінець, потім просовуємо в маленький отвір голку, щоб виштовхати все залишки волосіні. Головне правило успіху- все робити гранично чітко і акуратно, щоб не пошкодити мікросхеми!

Другим етапом стане розміщення нової волосінню. Беремо тонку волосінь, можна рибальську, товщиною 0,25 мм і відрізаємо кілька сантиметрів. Просовуємо її в дірочку, так, щоб з обох сторін було близько двох сантиметрів волосіні. Одну сторону поджигаем сірниками або запальничкою і поки не охолола, робимо пальцями площину. Поливаємо її суперклеєм і простягаємо в середину навушника. Це необхідно для термоусадки. Інший кінець також підпалює і пальцями робимо кругляшек, за допомогою якого можна легко витягувати навушник з вуха.

Мікронавушник - шпаргалка 21 століття.

Бездротові мікронавушники в комплекті з блютус-гарнітурою широко застосовують студенти під час здачі сесії. Цей комплект в поєднанні з мобільником - творить чудеса! Він забезпечує приховану зв'язок, завдяки якій, можна передати багато необхідної інформації від однієї людини до іншої.

Купити мікронавушники можна у нас в магазині за доступною ціною!

Сподобалось? Добавляйте до себе на
© Спаймаркет
Купівля мікронавушників:
Skype: odessa888
Одеса: +380 (48) 799-75-75, order.odessa@spymarket.com.ua
Київ: +380 (63) 101-99-99, order.kiev@spymarket.com.ua
Інші міста України: +380 (98) 84-188-19, order@spymarket.com.ua
Оренда мікронавушників: +380 (63) 525-90-39, rent@spymarket.com.ua
З питань співпраці: +380 (63) 101-99-99, diler@spymarket.com.ua
Доставка по всій Україні. По Одесі та Києву - кур'єром.
Яндекс.Метрика