Ми на телебаченні

Як народилась Йолка

Це провал! Як не треба робити!

Публікації

Причини поломки мікронавушників і їх ремонт!

Причини поломки мікронавушників і їх ремонт!
Давайте розглянемо всі аспекти експлуатації даного пристрою! Найбільш частими причинами поломок є недбале ставлення до цього мініатюрного обладнанню самих власників. Тому, головним правилом довгої і якісної роботи цього механізму є акуратне поводження з ним.
1) Перший причиною поломки може бути виробничий брак. І тут це будуть проблеми наші! Всі неполадки такого типу безкоштовно усувають або виробники, або продавці техніки.
2) Якщо у вас виникає проблема, що вас чують, а ви - ні, то, швидше за все у вашому обладнанні трапився обрив індуктивної петлі, або поіншому званої антени. Обри може відбутися як в мікронавушник так і в гарнітурі. Найчастіше він виникає через не акуратного поводження з технікою.
3) Якщо ви не чуєте в навушники шипіння, то, швидше за все, трапилася поломка в самому пристрої. Це може бути як поломка динаміка, так і несправність мікросхеми. Ці несправності можуть трапитися внаслідок падіння, чи не правильної установки елемента живлення або шлюбу під час виготовлення. Самостійно з цією проблемою ви не впораєтеся, тому мікронаушнік слід віддати досвідченим і кваліфікованим майстрам на ремонт.
4) Трапляється така проблема, що блютус гарнітура не включається. Це відбувається від того, що повністю сіла батарея або гарнітура згоріла через перепади напруги. Один з варіантів ваших дії - зарядити акумулятор на тривалий час - більше 12 годин. Якщо це вам не допоможе, то тоді необхідно звернеться в майстерню. Також, використовуючи стабілізатор напруги, ви збережете свій акумулятор і зарядний пристрій від передчасної поломки.
5) Під час експлуатації варто пам'ятати, що не можна використовувати елементи живлення, які містять оксид срібла. Ці елементи сприяють тому, що динами виходить з ладу. Рекомендуємо купувати тільки перевірені батарейки для мікронавушника
6) Якщо ж ви занадто різко висмикнули навушник з вуха, то цілком імовірно, що могла порватися волосінь, тоді ваш пристрій точно опиниться на столі у майстра. Але полагодити його дуже легко, тому ці премудрості і секрети ви зможете з першого разу посягнути самі.
Сподобалось? Добавляйте до себе на
© Спаймаркет
Купівля мікронавушників:
Skype: odessa888
Одеса: +380 (48) 799-75-75, order.odessa@spymarket.com.ua
Київ: +380 (63) 101-99-99, order.kiev@spymarket.com.ua
Інші міста України: +380 (98) 84-188-19, order@spymarket.com.ua
Оренда мікронавушників: +380 (63) 525-90-39, rent@spymarket.com.ua
З питань співпраці: +380 (63) 101-99-99, diler@spymarket.com.ua
Доставка по всій Україні. По Одесі та Києву - кур'єром.
Яндекс.Метрика