Ми на телебаченні

Як народилась Йолка

Це провал! Як не треба робити!

Публікації

Мікронавушник не працює! Де шукати проблему? Що я міг зробити не так?

Мікронавушник не працює! Де шукати проблему? Що я міг зробити не так?

Купівля мікронавушників в Україні - справа популярне в середовищі студентської молоді. Але якщо ви купили, або взяли в оренду мікронаушнік - проблеми з його правильної налаштуванням і експлуатацією можуть вразити вас своєю простотою і одночасно складністю:

По перше, Бездротовий мікронавушник має вентиляційний отвір, яке може забиватися вушної сіркою. Використовуючи пристрій в якому вентиляційний отвір динаміка забито, ви не будите нічого чути, або будете чути, але дуже тихо. Цю проблему легко усунути за допомогою голки і шматочка вати. Потрібно буде голочкою витягнути ватний фільтр, який забруднився і вставити маленький шматочок іншого вати. Тільки не забувайте, що чим товще ви вставите вату тим тихіше будете чути.

По друге, Капсулу міні навушника потрібно правильно розмістити у вушній раковині. Ми рекомендуємо розміщувати її паралельно землі. Якщо ви помістіть його під неправильним кутом, динамік буде стикатися зі стінкою, і ви не будете чути звучання.

В третє, Важливим аспектом є правильне розміщення батарейки в пристрої. Якщо ви її помістили вірно, то почуєте тихе шипіння. Якщо ж ви переплутали полюси, то тоді отримаєте глибоку тишу.

Дамо вам один хороший рада: Якщо ви хочете, щоб навушник прослужив довго, то батарейку, після експлуатації потрібно відразу виймати.

Дуже часто споживачі не можуть правильно налаштувати мобільний телефон. Розглянемо підключення блютуз гарнітури. Потрібно для початку активувати на блютус гарнітурі режим пошуку. Натиснувши комбінацію кнопок (на кожній гарнітурі вона своя, уточнюйте в інструкції або у продавця), а потім в телефоні включити блютус і натиснути кнопку пошуку аудіоакссесуаров. Телефон знайде блютус гарнітуру, далі натиснувши на неї вам запропонують ввести пароль. Паролем буде 0000 або 1234. Якщо ж ви все-таки не розібралися, то радимо зателефонувати нашим консультантам і вони з радістю вам все підкажуть.

Не можна не звернути уваги на бютус або дротову гарнітуру. Якщо гарнітура у вигляді петлі, її потрібно розмістити виключно за призначенням і надягати на шию або на плече. Не можна допускати, щоб петля перехилялася, так як може бути обрив антени.

Також, варто пам'ятати, що мініатюрний пристрій боїться вологи, його не можна сильно стискати і здавлювати

Враховуючи всі ці правила і поради, мікронавушник ціна якого оптимальна, прослужить вам тривалий час, без перешкод і будь-якого ремонту! Доброю вам сесії!

Сподобалось? Добавляйте до себе на
© Спаймаркет
Купівля мікронавушників:
Skype: odessa888
Одеса: +380 (48) 799-75-75, order.odessa@spymarket.com.ua
Київ: +380 (63) 101-99-99, order.kiev@spymarket.com.ua
Інші міста України: +380 (98) 84-188-19, order@spymarket.com.ua
Оренда мікронавушників: +380 (63) 525-90-39, rent@spymarket.com.ua
З питань співпраці: +380 (63) 101-99-99, diler@spymarket.com.ua
Доставка по всій Україні. По Одесі та Києву - кур'єром.
Яндекс.Метрика