Ми на телебаченні

Як народилась Йолка

Це провал! Як не треба робити!

Публікації

В 2015году мікронавушники подорожчають!

В 2015году мікронавушники подорожчають!

У нашій країні, в період політичної нестабільності і спаду економічної діяльності, спостерігається стрімке зростання долара, євро та іншої іноземної валюти відносно гривні. Ці процеси відобразилися на багатьох аспектах життя українців, до яких можна віднести подорожчання техніки, у тому числі і мікронавушників.

Чому відбулося подорожчання бездротових мікронавушників? Це пристрій збирається на території нашої країни, але більшість комплектуючих до нього, привозять з інших країн. Наприклад, динаміки до моделі Студент + привозять із США, а динаміки до моделі Шпигун Еліт з Австрії. Силіконове покриття, яке використовують для навушників, виготовляється і імпортується німецькою компанією Комплектуючі до гарнітури та зарядні пристрої до них, також, імпортуються в нашу країну з інших держав. Так як запчастини купуються закордоном за іноземну валюту, собівартість комплекту мікронавушників побуває в прямій залежності від курсу долара. Залишаючись стабільною за кордоном, для нашого споживача ціна змінюється, і це все відбувається за рахунок подорожчання валюти.

Адміністрація нашого Інтернет-магазину довгий час тримала стабільну ціну на блютус гарнітуру і мікронавушники, а подорожчання комплектуючих, компенсувала за рахунок своїх доходів. Так, як зростання долара становит більш ніж 100 відсотків, і ніяк не зупиняється, то ціна на мікронавушники просто не могла, не зміниться. Ми все зробили для того, щоб купити мікронавушники було можливо для наших вітчизняних споживачів, і підняли вартість не більше ніж на 30 відсотків.

Опубліковано 29.01.2015
Сподобалось? Добавляйте до себе на
© Спаймаркет
Купівля мікронавушників:
Skype: odessa888
Одеса: +380 (48) 799-75-75, order.odessa@spymarket.com.ua
Київ: +380 (63) 101-99-99, order.kiev@spymarket.com.ua
Інші міста України: +380 (98) 84-188-19, order@spymarket.com.ua
Оренда мікронавушників: +380 (63) 525-90-39, rent@spymarket.com.ua
З питань співпраці: +380 (63) 101-99-99, diler@spymarket.com.ua
Доставка по всій Україні. По Одесі та Києву - кур'єром.
Яндекс.Метрика